Mérőhely kialakítás

_0005_mérőhely kialakítás

Az Egyenérték Kft. a Magyarországi áramszolgáltatók által regisztrált szak vállalkozói közé tartozik. Az országos szinten bármely területen végezhetünk merőhelyek kialakítását. A merőhelyek kialakításával vállaljuk a komplett áramszolgáltatói ügyintézés és a villamos fogyasztásmérő helyének a kialakítását is. A mérőhelyek kialakításánál ügyeljünk a megfelelő szakember kiválasztására, mert nem mindegyik villanyszerelő rendelkezik a megfelelő engedélyekkel. A mérőhelyek kialakítását csak is arcképes igazolvánnyal rendelkező regisztrált villanyszerelő szakember végezheti el! Szakembereink több éves tapasztalattal, minden engedéllyel állnak az Ön rendelkezésére!

Milyen mérőhely kialakítási munkálatokat vállalunk el?

  • Régi fogyasztásmérő helyek szabványosítása és korszerűsítése
  • Áramszolgáltatói teljesítménybővítések
  • Családi házak, Társasházak, Intézmények villamos fővezetékek cseréje, javítása
  • Ideiglenes mérőhely kialakítása építkezésekhez
  • Csoportos és egyedi mérőhely kialakítás, hálózatra kapcsolás teljes áramszolgáltatói ügyintézéssel, dokumentációkészítéssel.
  • Méretlen villamos elosztók kialakítása
  • A mérőhely áthelyezése

Fontos az előzetes helyszín ismeret és az egyéni igények felmérése. Ezen információk alapján tudjuk meg, hogy egy vagy háromfázisú csatlakozást kell e alkalmazni. A családi házak elektromos hálózathoz való csatlakoztatása kétféleképpen lehetséges: légkábelen vagy földkábelen keresztül. Azt, hogy melyik kivitelezési módot alkalmazzuk, a telek adottsága, illetve az ügyfél igényei és költségkerete határozza meg.

Tapasztalt kollégáink minden felmerülő kérdéseit készséggel válaszolják meg! Hívjon minket bizalommal, és bízza a legjobb és legmegbízhatóbb szakemberekre az új mérőhely kialakítását!