Villanyszerelés

Hálózat bővítés

Nyaralók, lakások, házak villamos hálózatainak bővítése.

Mérőhely kialakítás

Új mérőhelyek kialakítása Émász területen.

Kissebb villanyszerelési munkák

Lámpák, kapcsolók, dugaljak cseréje.

Világítás korszerűsítés

Hibás lámpák, világítótestek, izzók cseréje. Családiházak, lakások, nyaralók világításának korszerűsítése, energiatakarékos lehetőségekkel.

Vezetékellenőrzés

Lakások villamos hálózatának ellenőrzése, szükség esetén a kábelek, vezetékek cseréje.

Szabványossági felülvizsgálatok

Érintésvédelmi felülvizsgálat

A felülvizsgálat célja a villamos berendezések érintésvédelmi hibáinak felderítése, az áramütéses balesetek megelőzése. A felülvizsgálat megtörténtét és a feltárt hiányosságok kijavítását a Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség ellenőrzi.

Villámvédelmi szabványossági felülvizsgálat

Villámvédelem feladata, hogy a villamos rendszert olyan védelmi berendezésekkel, eszközökkel, megoldásokkal lássuk el, amelyek megakadályozzák, ill. mérsékelik a villámcsapás okozta károkat. A villámvédelmet Magyarországon az MSZ EN 62305 szabvány szabályozza.

Erősáramú berendezések időszakos szabványossági felülvizsgálata

A vizsgálat a tűzvédelmi és szabványos szerelés ellenőrzése mellett kiterjed egyéb vizsgálatok ellenőrzésének meglétének vizsgálatára.

EPH nyilatkozat

A hazai gázszolgáltatók úgynevezett EPH nyilatkozat meglétéhez kötik az új és régi gáz bekötéseket, üzembe helyezéseket. Tehát a gáz hálózatra csatlakozás elő feltétele, hogy nem csak gáz üzembiztonság, hanem villamos biztonság szempontjából is megfelelően kialakított hálózat kerüljön gáz nyomás alá, azaz üzembe.